Декоративни фасадни
лајсни од стиропор

Нашите лајсни се идеални за украсување на фасади, независно од тоа дали се работи за стари или нови објекти.

Имаме голем избор на лајсни, вклучувајќи лајсни за под прозор, околу прозор, столбови, оделувачи на кат, стреи и друго .

Секоја лајсна е произведена од висококвалитетен експандиран стиропор (EPS), со додаток на заштитен слој на акрилен основ, што ги прави водоотпорни и отпорни на атмосферски влијанија.

Овие заштитни слоеви им даваат трајност и издржливост во текот на времето.

Нашите лајсни се произведуваат со стандардна должина од 2 метри, но ние исто така можеме да ги изработиме според формата која ви е потребна.

Ние сме спремни да одговориме на вашите потреби и да ви помогнеме да ги декорирате вашиот дом или објект со нашите квалитетни лајсни.

Ве молиме да ги разгледате нашите производи и да не контактирате за повеќе информации.