Меѓуспратни лајсни

Меѓуспратните лајсни се произведени од стиропор и акрилна смеса.

Ова е популарен материјал за изработка на лајсни за обележување на спратовите бидејќи стиропорот е лесен за работа, економичен и има добри изолативни својства.

Строгите стандарди за квалитет на материјалот овозможуваат долготрајна употреба и издржливост на производот.

Таквите меѓуспратни лајсни од стиропор се достапни во различни облици, големини и дизајни, што им овозможува на корисниците да ги изберат оние кои најдобро одговараат на нивните потреби и вкусови.

мегуспратни