Декоративни фасадни профили од стиропор. Нашите лајсни се идеални за украсување на стари и нови фасади.
Лајсни за под прозор околу прозор, столбови, оделувачи на кат, стреа и други декоративни елементи.
Се произведуваат од експандиран стиропор (EPS) кој е
обложен со водоотпорен заштитен слој, кој им дава трајност
и отпорност на атмосферски влијанија.
Лајсните се произведуваат со должина од 2 метра.
Изработка на лајсни по ваша желба и потреба .

Shop by Category

[product_categories limit=”3″ columns=”3″ orderby=”menu_order”]

New In

We Recommend

Fan Favorites

On Sale

Best Sellers