Декоративни фасадни лајсни од стиропор

Нашите лајсни се идеални за украсување на стари и нови фасади.

Лајсни за под прозор околу прозор, столбови, оделувачи на кат, стреа и други декоративни елементи.

Се произведуваат од експандиран стиропор (EPS) кој е обложен со водоотпорен заштитен слој, кој им дава трајност и отпорност на атмосферски влијанија.

Лајсните се произведуваат со должина од 2 метра.
Изработка на лајсни по ваша желба и потреба .

Image by Steve Orlowski from Pixabay